( Today Quiz ) Amazon Quiz Answer – 27th September 2020 | Win OnePlus 8 Pro

Table of Contents

Amazon Quiz Today Answers

 

Amazon Quiz Today Answers | 27th September 2020 | Win OnePlus 8 Pro

Question 1 – George Stephenson is known as the Father of Railways as his ‘Locomotion No. 1’ was the first steam locomotive to carry passengers on a public rail line on 27th September. Which year was this?

Answer 1 – 1825

Question 2 – Which is the longest river in Asia?

Answer 2 – Yangtze

Question 3 – To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these stadiums?

Answer 3 – M Chinnaswamy stadium, Bengaluru

Question 4 – Until 1955, the State Bank of India was known as ______?.

Answer 4 – Imperial Bank of India

Question 5 – The __________ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks.

Answer 5 – The Ring of Fire

Amazon OnePlus 8 Pro Quiz Answers


Amazon Quiz Today Answers | 20th September 2020 | Win OnePlus 8 Pro

Question 1 – Who recently became the fastest batsman in terms of balls faced to reach 3000 runs in ODIs?

Answer 1 :Glenn Maxwell

Question 2 – Which of these is an upcoming Bollywood movie starring Ishaan Khatter and Ananya Panday?

Answer 2 :Khaali Peeli

Question 3 – On 16th September, 1987 the Montreal Protocol was signed. 16th September is observed as which of these days?

Answer 3 :World Ozone Day

Question 4 – This location was used prominently in the filming of which of these movie series?

Answer 4 :The Hobbit

Question 5 – This variety of Sushi is known as Maki Sushi. What does Maki Sushi literally mean?

Answer 5 : Rolled Sushi

Amazon OnePlus 8 Pro Quiz Answers


Amazon Quiz Today Answers | 6th September 2020 | Win OnePlus 8 Pro

Question 1 – Dronacharya awardee Gaurav Khanna, is the head coach of which Indian team, that has performed glorious feats in recent years?

Answer 1 is – Para- Badminto

Question 2 – Ashok Lavasa, who has been named the new vice-president of the Asian Development Bank, formerly served in which of the following posts?

Answer 2 is – Election Commissioner

Question 3 – Which zoo has become the second Indian zoo to house the African cheetah, the fastest land animal?

Answer 3 is – Mysuru zoo

Question 4 – Which organisation has recently announced that it would deploy ‘Ninja UAVs’ for surveillance and security purposes?

Answer 4 is – Indian Railways

Question 5 – Bayern Munich won the Champions League Final by defeating which of these teams?

Answer 5 is – Paris-Saint Germain

Amazon OnePlus 8 Pro Quiz Answers


Amazon Quiz Today Answers | 21st June 2020 | Win OnePlus 7T Pro

Question 1. Who is the President of the United Nations General Assembly for its 75th session in 2020?

Answer 1 is – Tljjanl Muhammad-Bande

Question 2. Which of these companies has converted its IT facility in Pune into a 450-bed COVID-19 hospital?

Answer 2 is – Wipro

Question 3. In 2020 which Indian has been awarded the prestigious Richard Dawkins Award?

Answer 3 is – Javed Akhtar

Question 4. The TV series ‘Pearson’ is a spin off of which popular TV Series?

Answer 4 is – Sults

Question 5. The scale used to measure the magnitude of earthquakes is named after which American seismologist?

Answer 5 is – Richter

Amazon OnePlus Quiz - Answer & Win OnePlus 7T Pro

 


Amazon Quiz Today Answers | 3rd June 2020 | Win OnePlus 7T Pro

Question 1. Rahi Masoom Raza is famous for writing the screenplay of which of these famous productions on Indian television?

Answer 1 is – BR Chopra’s Mahabharat

Question 2. As per a recent report by Forbes, who is now the world’s highest paid female athlete?

Answer 2 is – Naomi Osaka

Question 3. The CIMON – an Al working with astronauts on the International Space Station was developed by which organisation?

Answer 3 is – IBM

Question 4. Shivaji Rao Gaekwad is the real name of which legendary actor born on 12th December 1950?

Answer 4 is – Rajanikanth

Question 5. The NBA is currently in talks with the Walt Disney company, about plans to restart the NBA season in the Disney World in which city?

Answer 5 is – Orlando

Amazon OnePlus Quiz - Answer & Win OnePlus 7T Pro

@


Amazon Quiz Today Answers | 3rd May 2020 | Win OnePlus 7T Pro

Amazon OnePlus Quiz - Answer & Win OnePlus 7T Pro

Start Quiz Directly From Here

Q1- Due to decrease in the pollution level, which mountain range has recently become visible from Srinagar?

Ans – Pir Panjal

Q2- Which Indian automobile company has recently acquired the British bike-maker ‘Norton’?

Ans – TVS

Q3- Which YouTube channel is the most- subscribed-to, as of April, 2020?

Ans – T-series

Q4- Complete the title of this book by Adam Higginbotham, ‘Midnight in : The Untold Story of the World’s Greatest Nuclear Disaster‘

Ans – Chernobyl

Q5- Which company recently made the biggest foreign direct investment for a minority stake in India?

Ans – Facebook


| 26th April 2020 | Win OnePlus 7T Pro


| 26th April 2020 | Win OnePlus 7T Pro

Amazon OnePlus Quiz - Answer & Win OnePlus 7T Pro

Start Quiz Directly From Here

Question 1. Which African Nobel Prize winner was the founder of the NGO- The Green Belt Movement?

Answer is – Wangari Maathai

Question 2. Who faced the first delivery of the 2020 Women’s T20 World Cup?

Answer is – Shafali Verma

Question 3. ‘Tuned’ is a messaging app for couples to privately send each other messages, music, photos, and moods. Who launched it?

Answer is – Facebook

Question 4. Congcong, Lianlian, and Chenchen are recently released mascots of which international sporting event?

Answer is – Asian Games

Question 5. Which government platform calls itself a single window integrated system for environment, forest, wildlife and CRZ clearances?

Answer is – Parivesh

Join Telegram Channel & Save 15000 monthly?

X
%d bloggers like this: