Today Flipkart Fake Or Not Quiz 13th May 2021 – Win Mivi Duopodss

Β Today Flipkart Fake Or Not Quiz 13th May 2021–Win Mivi Duopodss

fake or not flipkart answers today, fake or not fake flipkart answers today, fake or not answer today, flipkart fake or not, flipkart fake or not fake answers today, fake or not flipkart answers, fake or not fake answers today, fake or not today answer, fake or not fake flipkart answers, flipkart fake or not answer, today fake or not answer,Β  Β Hello Friends welcome To Trickzon Blog I hope You Doing Well I am Back With New Exciting Offer In which You Win Mivi Duopodss. Flipkart Started ( Fake Or Not ) Contest With 5 Questions In Video & They Are Giving Away Assured Free β‚Ή1000 Gift card or β‚Ή50 Gift Card Or Free Flipkart Supercoins. We will post All question Answers daily in this blog. Came back tomorrow and Check correct answers.

Flipkart Fake Or Not Quiz Contest Prize

Flipkart Fake Or Not Answers

  • 1000 gift vouchers – 100 winner
  • β‚Ή50 gift vouchers – 3000 winners
  • Free 25 Supercoins
  • Free 20 Supercoins
  • Free 10 Supercoins

How To Play Flipkart Fake Or Not Quiz –

  • First Login Into Your Flipkart App Accoun
  • Now Click Video Section Of Flipkart | You Can See Video Option From Footer Menu Beside Supercoin Button
  • Flipkart Fake Or Not Answers
  • There You Will See Flipkart Fake Or Not Contest Video
  • Click On Start Video & You Need To Watch All 12 Minutes Video To Give Correct Answers.
  • We Have Already Added Correct Answers Below

    Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today – 13th May 2021

    Ques1 – Vikram Seth is the author of the book the white tiger

    Ans – Fake

    Ques2 – Liquid and solid oxygen are colourless

    Ans– Fake

    Ques3 – Dolphins sleep with one eye open

    Ans – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today – 12th May 2021

  1. Can covid 19 vaccine cause infertility in women

Ans is – Fake

  1. Women should not get vaccinated before or after five days of menstruation

Ans is – Fake

  1. people who have been infected by covid 19 do not need to take the vaccine

Ans is – Fake


Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today – 11th May 2021

Ques1- National technology day was introduced by Narendra modi?

Answer – Fake

Ques2-The averagw adult body can produce 7 bars of soap with the amount of fat stored in us?

Answer – Not fake

Ques3- Ishnat sharma is the firstΒ  indian cricketer who took hat trick in test Cricket?

Answer – Fake


Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today – 10th May 2021

Ques1. – World athletics day is celebrated on milkha singh birth anniversary. It’s celebrated as a tribute to him.
Answer(i) FAKE
Ques2. – Rabindranath Tagore was announced as the first non-European literature laureate.
Answer(ii) Not FAKE
Ques3. – Akshay Kumar is the only actor who has worked with the 4 most popular khans of Bollywood
Answer(iii) FAKE


Flipkart Fake Or Not Fake Answers Today – 3rd March 2021

1) pashmina wool is made up of a type of goat
Answer: NOT FAKE

2) like finger print everyone’s tongue has also unique print
Answer: NOT FAKE

3) 2020 Rajiv khel ratna winner manika batra is a badminton player for india
Answer: FAKE


Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Join Telegram Channel & Save 15000 monthly?

X
%d bloggers like this: