Today Flipkart Quiz Answer- 13th May 2021

Today Flipkart Quiz Answer 13th May 2021Β 

Flipkart Today Quiz Answer , Flipkart Quiz Answer , Flipkart Quiz Answer 2021 , Today Flipkart Quiz Answer, Hey Guy, Hope You Are Doing Well. I Hope you Are Enjoying All Our Offers And Tricks. Now A Days Flipkart Quiz Is Very Interesting Topic. We Just Only Give Correct Answer And We Will Earn Gift cards And Supercoins. Flipkart quiz Is Best Way To Increase Your General Knowledge .

Play 6 Daily Contests & Earn Gift Cards, Supercoins

Now A Day Flipkart is Running 6 Daily Quiz Contests In β€œVideo” Section & β€œReward Zone” In Video Section. This Content Is Given Below:-

  1. Flipkart Fake or Not – 4th Season
  2. Flipkart Kya Bolti Public – 3rd Season
  3. Flipkart Daam Sahi Hai – Season 1
  4. Flipkart Prize Wali Pathshala – Season 1
  5. Flipkart Ladies vs Gentlemen – Season 1
  6. Flipkart Daily trivia
  7. Flipkart Dating Aaj Kal – Season 1
  8. Flipkart FYI For Your Information – Season 1
  9. Flipkart Kaun? Who Did it? – Season

Flipkart Aage Kya Quiz Answers Today 13th May 2021

What is next

Ans – Man gets stuck onto the fence

What is next

Answer – Child slips on his own

What is next

Answer – Man hits himself with rubber

Fake Or Not Flipkart Quiz Answers Today 13th may 2021

Ques1 – Vikram Seth is the author of the book the white tiger

Answer – Fake

Ques2 – Liquid and solid oxygen are colourless

Answer – Fake

Ques3 – Dolphins sleep with one eye open

Answer – Not Fake

Daily Trivia Flipkart Quiz Answers Today 13th May 2021

Ques1) Which famous music composing duo was known as the acronym β€˜S-j’?

Ans – Shankar-Jaikishan

Ques2) Phir Bhi Tumko Chaahunga is a song from which film starring Sharaddha Kapoor

Ans – Half Girlfriend

3) Which Hindi film is based in a village called Charanpur?

Ans – Swades

4) Who was born in Sivakasi, Tamil Nadu and was married to Mithun Chakraborty in the 1980s?

Ans – Sridevi

5) Which film by Megan Mylan won the academy award for best Short Documentary?

Ans – Smile Pinki

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 13th May 2021

Ques1 – guess the correct mrp of roland go 61 key digital piano & portable keyboard

Ans – 29900

Ques2 – the mrp of wrapo ring light and tripod stand is 879

Ans – false

Ques3 – what is the mrp of bajaj 90l desert air cooler

Ans – greater than 10000

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 13th may 2021

Ques1 – in 1952 who become the first Vice president of india?

Answer (i) Image 4

Ques2 – which of these component does the fungi plant lack?

Answer (ii)chlorophyll

Ques3Β  – in which city would you find the largest jail in asia?

Answer (iii)new delhi


Flipkart Aage Kya Quiz Answers Today 12th May 2021

  1. – What’s next?

Answer (i) guy farts on the other one

  1. – What’s next?

Answer (ii)boy hits the kid with the ball

  1. – What’s next?

Answer (iii)boy shuts the shutter on him

Fake Or Not Flipkart Quiz Answers Today 12th may 2021

Ques1- Can covid 19 vaccine cause infertility in women

Ans – Fake

Ques2- Women should not get vaccinated before or after five days of menstruation

Ans – Fake

Ques3- people who have been infected by covid 19 do not need to take the vaccine

Ans – Fake

Daily Trivia Flipkart Quiz Answers Today 12th May 2021

Ques1- ___ aur Pinky Faraar is a film with Arjun Kapoor and Parineeti Chopra in titular roles.
Answer – Sandeep

Ques2- Canvas,Neo and Ignite are laptop brands owned by which company

Answer – Micromax

Ques3- Which hill station name refers to its location at the confluence of 3 rivers

Answer – Munnar

Ques4- Among these which veda has the most number of upanishads

Answer – Atharvaveda

Ques5- Which French Overseas territory in West Bengal was handed over to India in 1952.

Answer – Chandernagore

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 12th May 2021

1 – what is the MRP of samsung 700 L frost free slide by slide referigerator?

Answer (i) 89950

2 – choose the correct MRP of lenovo tab M10 from the following options?

Answer (ii) 13900

3 – is the mr pof woodware dsheesham wood rocking chair greater or less than 7000?

Answer (iii) greater than 7000

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 12th may 2021

1. – which of these characters is a ninja or shinobi named __uzumaki?

Answer (i)naruto

2. – which of he following species weigh more than any other species on this planet?

Answer (ii)insects

3. – WHICH Snake did krishna defeat in a battle in the yamuna river?

Answer (iII)kaliya


Flipkart Aage Kya Quiz Answers Today 11th May 2021

1.– What’s next?

Answer (i) beer hits the girl face

  1. – What’s next?

Answer (ii) man finishes the stut

3.– What’s next?

Answer (iii)dog falls and come back

Fake Or Not Flipkart Quiz Answers Today 11th may 2021

Ques1. National technology day was introduced by Narendra modi?

Answer – Fake

Ques2. The averagw adult body can produce 7 bars of soap with the amount of fat stored in us?

Answer – Not fake

Ques3 Ishnat sharma is the firstΒ  indian cricketer who took hat trick in test Cricket?

Answer – Fake

Daily Trivia Flipkart Quiz Answers Today 11th May 2021

1) Which is the first-ever team to win 4 straight tests by a margin of an innings

Ans -India

2) In which 2015 film did Brett Lee play the lead role as Will Henderson?

Ans- UnIndian

3) Who registered figures of 8/81 against Bangladesh in India’s first-ever day/night test?

Ans- Umesh Yadav

4) Who scored the highest test score by a right handed batsman in test cricket?

Ans-Mahela Jayawardene

5) Who is the 1st Indian woman cricketer to be awarded honorary life membership of the MCC?

Ans Anjum Chopra

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers Today For 11th May 2021

1. – what is the correct mrp of dr trust 3 in 1 electric steamer air purifiers and humidifier?

Answer(i)3000

2. – the mrp of go klean digital pulse & hearty rate oximeter is 4000 true or false

Answer(ii)false

3. – fill in the missing digits the mrp of bose sounlink 2 is 1900?

Answer(iii)19000

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers Today 11th may 2021

  1. Which of these icons would you click to access instagram tv

Answer g Image 1

  1. The aadhar card is issued by the UIDAI to every citizen of our country what does the u stand for

Answer – Unique

  1. Which of these scientists was the first to identify a living cell

Answer – Issac Newton


Flipkart Aage Kya Quiz Answers 10th May 2021

  1. – What’s next?
    Answer (i)man falls from the stage
  2. – What’s next?
    Answer (ii)parking gate hits the man
  3. – What’s next?
    Answer (iii)man slips and fall

Fake Or Not Flipkart Quiz Answers 10th may 2021

  1. – World athletics day is celebrated on milkha singh birth anniversary. It’s celebrated as a tribute to him.
    Answer(i) FAKE
  2. – Rabindranath Tagore was announced as the first non-European literature laureate.
    Answer(ii) Not FAKE
    3.– Akshay Kumar is the only actor who has worked with the 4 most popular khans of Bollywood
    Answer(iii) FAKE

Daily Trivia Flipkart Quiz Answers 10th May 2021

1) Which California-based company was originally called Auctionweb

eBay

2) By land area, which is the second largest country of the world?

Canada

3) Which of the following cities is the judicial capital of Arunachal Pradesh?

Guwahati

4) who is the first ICC associate members cricketer to get an IPL contract?

Ryan ten Doeschate

5) What plane was flown by Charles Lindbergh for his solo transatlantic flight in 1927?

Spirit of St. Louis

Daam Sahi Hai Flipkart Quiz Answers For 10th May 2021

Ques1 – is one plus band mrp greater or less than 5000?

Answer(i) less than 5000

Ques2 -the mrp of powermax multifunctional treadmill is 35000 true or false?

Answer(ii) false

Ques3 – what is the correct mrp of wonderchef nutri blend juicer mixer grinder?

Answer(iii)5500

Prize wali Pathsahala Flipkart Quiz Answers 10th may 2021

Ques1. What item commonly found in the kitchen is scientifically named sodium chloride

Answer – Salt

Ques2. Which monument in Delhi was built as an observatory of Raja jai raj singh ii

Answer – Jantar mantar

Ques3 Who amongst the following actresses won the National award for the best actress first

Answer – Priyanka Chopra


Flipkart Aage Kya Quiz Answers 9th May 2021Today

Question – What’s next?

Answer (i)the boy wobbles & fall

Question – What’s next?

Answer (ii) man smashes cream on her face

Question – What’s next?

Answer (iii)the girl survives

Fake Or Not Flipkart Quiz Answers 9th may 2021 Today

  1. Davis cup is the name of a professional football tournament?

Answer – Fake

  1. The title of the movie mother India was inspired by a book written by Ruskin bond?

Answer – Fake

  1. The length of the arm span is about equalΒ  to our height?

Answer – Not fake

Daily Trivia Flipkart Quiz Answers 9th May 2021Today

1) Which Khan was directed by his spouse in the film Dhobi Ghat?

Aamir Khan

2) Darsheel Safary was picked by Amole Gupte to play the lead role in which movie?

Taare Zameen Par

3) In which RGV directed films did Amitabh Bachchan lent his voice for ’Ganpati Aarti?

Sarkar 3

4) How many women acted in India’s first film Raja Harishchandra (1913)?

Zero

5) Who among these was not seen in Ranbir Kapoor Bollywood debut film?

Rishi Kapoor

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Join Telegram Channel & Save 15000 monthly?

X
%d bloggers like this: